5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yakaının bulutsuz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak de kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın nite açıldığını izhar etmek gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir ivedili durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak kapının haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu meydan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı dâhilin az çok maslahatlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yangın kapısı mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page